Siden 1883 har ALPINA været synonym med stor innovation og den ypperste urmagerkunst. Med basis i de alpine områder i Schweiz er urene lavet på værdierne i ALPINIST PRINCIPPET, som er formet af behovene som en alpin sports udøver stiller for at kunne præstere under de mest udfordrende forhold. I dag fokuserer ALPINA målrettet på de 3 universer: Luft, Land og Vand, med fokuserede ur serier til hvert element.

 

 

 

Alpina producerer ekstremt robuste sports ure, som giver den højeste præcision og pålidelighed i de mest krævende situationer. Urene bruges af de mest krævende atleter inden for alle alpine sportsgrene, dykkere og piloter der fx. deltager i Air Race World Championship.

Alpina fremstiller ure specielt udviklet og bygget til at modstå ekstreme naturlige miljøer, især ved markante højder og store dybder.

Den dag i dag vedbliver Alpina med at indfri de over 100 år gamle ALPINIST principper; senest med introduktionen af AlpinerX, det mest udbredte Swiss made, smartphone integrerede sportsur, med analog tidsvisning, samtidig med at det overvåger dine fysiske aktiviteter og kommer med forslag til en forbedret levevis gennem den tilknyttede Alpiner app.

 

 

Historien om Alpina blev oprindeligt skabt, da Gottlieb Hauser, grundlagde ”Alpina Swiss Watchmakers Corporation”, og der igennem forenede de førende schweiziske uafhængige urmagere, som blev kendt som ”alpinisterne.”

Mere end nogen anden urmager er Gottlieb Hauser ansvarlig for sportsuret, som det er kendt i dag.

Gottlieb Hauser ønskede at give sportsfolk, ingeniører, teknikere og eventyrere det ideelle ur. Hauser forvandlede sin vision til virkelighed med introduktionen af ​​”Alpina 4″ konceptet i 1938. – og som stadig produceres i dag.

Det år revolutionerede Hauser sportsuret ved at nedfælde fire væsentlige principper for ethvert ur, der ønskede at blive betragtet som et ægte “sportur.” Han insisterede på, at et sportsur måtte opfylde hver af de følgende fire egenskaber:

Antimagnetisk; Anti-shock; Vandtæt og Rustfrit.

Bliv inspireret til dit nye sportsur...

Pris excl. moms, før kunderabat

Vis filtreringsmuligheder
Skjul filtreringsmuligheder