Frédérique Constant – Affordable Luxury

Frédérique Constant ure er kendetegnede ved deres ypperste kvalitet, deres differentiering og præcision i design og produktion. De er produceret med en stor passion for design af smukke og unikke ure. Den fine relation mellem pris og kvalitet er en af de helt basale grundpiller i deres succes.

Hvert eneste ur samles i hånden i Plan-les-Ouates, tæt på Geneve, hvor de fleste af verdens kendte urproducenter er baseret. Før uret overleveres til den lykkelige ejer gennemgår det en enestående kvalitetskontrol med state-of-the-art udstyr.

Frédérique Constants grundværdier bygger på 4 hjørnesten: Design; Innovation; Passion og Kvalitet.

 

DESIGN

Frédérique Constant lægger særlig vægt på design. Urene er klassiske og traditionelle, men samtidig tidløse. Hvert ur er skabt med en ægte lidenskab for detaljer.

INNOVATION

Frédérique Constant udvikler og innoverer kontinuerligt og investerer massivt i dette område for hele tiden at tilbyde nye kreative og fremragende tekniske funktioner i alle ure.

PASSION

De passionerede unge urmagere fra Genève fastholder kontinuerligt at Frédérique Constant ure er indbegrebet af høj kvalitet, differentiering og præcision i design og fremstilling. – En smittende passion for design af smukke ure.

KVALITET

Hvert Frédérique Constant ur er håndsamlet, og hvert ur kontrolleres over en lang periode af mennesker og avanceret specialudstyr for at sikre optimal kvalitet. Frédérique Constant accepterer ingen kompromiser med hensyn til kvalitet.

 

 

Frédérique Constant blev etableret i sin nuværende form i 1988. De 2 stiftere – ægteparret Aletta Bax og Peter Stas – lancerede deres første ur serie i 1992, og har ikke kigget sig tilbage siden. Frédérique Constant er involveret i alle faser i ur produktionen, fra første design til den afsluttende kvalitetskontrol. Ure fremstillet under Frédérique Constant varemærket, er enten designet af egne designere eller for specifikke modeller af uafhængige designere. Der lægges stor vægt på at følge med på trends og kundepræferencer.

Lad dig inspirere af de mange smukke ure

Pris excl. moms, før kunderabat

Vis filtreringsmuligheder
Skjul filtreringsmuligheder