Et Marc Jacobs ur er indbegrebet af designertilbehør, der bringer stilfulde ure fra det prisvindende amerikanske mode ikon til håndleddet hos den kræsne forbruger. Marc Jacobs’ stil fusionerer forskellige livsstile, med både grunge og preppy overtoner. Gennem over 30 år har Marc Jacobs fastholdt en unik design filosofi:  Banebrydende designs; Respektløs ånd; Hverdagen og det ekstraordinære. Med et Marc Jacobs ur på håndleddet er man sikker på at være med på moden.

Som et af de mest populære og tilgængelige high fashion mærker i verden idag skaber Marc Jacobs tøj og tilbehør, der bruger Street-wise æstetik sammen med materialer af høj kvalitet, der forventes af en topdesigner. Kollektionen af Marc Jacobs ure er smart og tidløs, men alligevel stadig med en moderne aura af individualitet.

Innovativ og karakteristisk. The Marc Jacobs ur kollektionen repræsenterer brandets dristige ånd. Ur kollektionen tilbyder en spændende indgang i Marc Jacobs respektløse verden med en chik og uventet tilgang. Marc Jacobs ur linjen omfatter designerens vilje og lyst til at skabe ikoniske ure, der trodser mode industriens forventninger gang på gang.

Marc Jacobs blev født i 1963 i New York City. Han er uddannet fra Parsons school of design, hvor han i 1987 var den til dato yngste til at modtage CFDA´s (Council of Fashion Designers of America) meget prestige fyldte Perry Ellis Award for New Fashion Talent.

I 1992 fremviste han sin første collection for Perry Ellis – den meget omtalte Grunge Collection.

Allerede 2 år senere – i april 1994 – lancerede han sin første fulde herretøjs serie i eget navn. Siden da har han stået for utallige lanceringer inden for tøj, håndtasker, parfume, bøger og nu også ure.

I 1997 åbnede Marc Jacobs sin første butik i eget navn i New York, og siden da er der fulgt en lang række af Marc Jacobs butikker verden over.

Bliv overasket af de mange skønne ure

Pris excl. moms, før kunderabat

Vis filtreringsmuligheder
Skjul filtreringsmuligheder