Hvert ur har sin egen historie om inspiration og stil. U-BOAT ure skiller sig ud fra mængden, med de markante urkasser, hvor kronen er placeret på venstre side for at beskytte den bedst muligt. Kvaliteten af ​​de valgte materialer og det passionerede håndværk skaber fantastiske ure, der er utroligt pålidelige og meget holdbare. De håndværksmæssige kvaliteter gør urene resistente over for de mest ekstreme klimatiske forhold.

 

 

Tidsløst italiensk design kombineret med schweiziske urværker og moderne håndværk. U-BOAT ure handler om stærk identitet, umiddelbar genkendelse, store urkasser, let aflæsning under alle lysforhold og – selvfølgelig – den godt beskyttede krone på venstre side af urkassen. Alle U-BOAT ure er håndlavede i Italo Fontanas atelier i Lucca, Toscana.

U-BOAT urene er kendetegnede ved utraditionelle løsninger, fra ur kasser i ubehandlet bronze til Capsoil serien hvor det schweiziske urværk er helt nedsænket i smøreolie med lav viskositet. Olien flyder ind over urskiven, og giver en dyb sort tone, og får samtidig viserne visuelt til at flyde i et glasløst univers. Som prikken over i’et skabes der en stadigt bevægende luftboble.

 

 

 

U-BOAT ure har sine rødder tilbage i 1942, hvor italienske “Officine Fontana” blev udvalgt til at producere et specielt og markant ur, som skulle være u-bådsofficerernes kendetegn og stolthed. Disse markante ure skulle leve op til marinens høje standarder og præcise specifikationer. Officine Fontana tog imod udfordringen, men af ukendte årsager kom produktionen aldrig igang.

Planer og tegninger til urene lå glemt i årtier indtil designeren Italo Fontana, nevø til grundlæggeren Officine Fontana, opdagede dem i halvfemserne. De meget specielle tegninger var stadig moderne efter mere end 50 år og blev starten til den nuværende U-BOAT kollektion af ure.

Dyk videre ned i de spændende U-Boat ure

Pris excl. moms, før kunderabat

Vis filtreringsmuligheder
Skjul filtreringsmuligheder