Nyeste fra Gucci

Gucci – Indflydelsesrig, innovativ og progressiv

Gucci genopfinder en helt moderne tilgang til mode. Under kreativ direktør Alessandro Michele har huset omdefineret luksus i det 21. århundrede, hvilket yderligere styrker Guccis position som et af verdens mest eftertragtede modehuse. Eklektiske, moderne og romantiske Gucci-produkter repræsenterer højdepunktet i italiensk håndværk og er uovertruffen for deres kvalitet og opmærksomhed på detaljer.

Taking it to the next level !
Gucci lancerer sin seneste kollektion af ure, Le Marché des Merveilles. Det er en spændende og bred palette af materialer, som afspejler husets kreative æstetik i nuet og samtidig glorificerer håndværket i den evigt revolutionerende ur kollektion.
Dyremotiverne, tigeren, bien og slangen, er ikonerne i kollektionen og er alle elegant elaboreret i disse nye ure. Det er en premiere på smukke designs i farvet læder og broderi både i og uden på urene
Guccio Gucci’s livsværk har bl.a. udmøntet sig i en fantastisk kollektion af ure og smykker. Med rod i Neuchatel i Schweiz og Firenze i Italien finder man ikke en mere sublim inspiration, ekspertise og grobund for fantastiske designs og højkvalitets urværker.

Filtre

Brand

Pris

– eks moms og din unikke rabat

Værktype

Remtype

Farve

Materiale

Diameter

Stil

Køn

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.