Frederique Constant blev etableret i sin nuværende form i 1988. De 2 stiftere – ægteparret Aletta Bax og Peter Stas – lancerede deres første ur serie i 1992, og har ikke kigget sig tilbage siden. Frederique Constant er involveret i alle faser i ur produktionen, fra første design til den afsluttende kvalitetskontrol. Ure fremstillet under Frederique Constant varemærket, er enten designet af egne designere eller for specifikke modeller af uafhængige designere. Der lægges stor vægt på at følge med på trends og kundepræferencer. Frédérique Constant bruger avanceret computersoftware, i arbejdet med urets design og udviklings proces, for at opnå det høje kvalitets niveau.

 

 

LAD FLERE MENNESKER NYDE LUKSUS

Frederique Constants mission er ikke at begrænse interessen for smukke ure til en begrænset og elitær gruppe af kendere, men snarere at udbredde nydelsen til påskønnende entusiaster, der glædes over klassiske ure af høj kvalitet til fornuftige priser.

 

NAVNET “FREDERIQUE CONSTANT” STAMMER FRA 2 NAVNE

Frederique: Frederique Schreiner 1881-1969

Constant: Constant Stas 1880-1967

De to stiftere af Frederique Constant er 4. gernerations efterkommere til henholdsvis Frederique Schreiner og  Constant Stas. Constant Stas grundlagde i 1904 et firma som lavede urskiver til urindustrien.

Allerede i begyndelsen af ​​det 18. århundrede blev Genève kendt som centeret for udvikling og produktion af fine urværker. Siden da er Geneve urmagerne steget til uovertrufne højder i Horology Art. De første brugere af ure var astronomer, som blev ansvarlige for de mest betydningsfulde opfindelser: penduluret og urets balancefjeder.

De fleste af verdens kendte ur producenter er baseret i Genève. Samspillet mellem ur producenterne og underleverandører gør det muligt for uafhængige producenter at forblive i spidsen for præcisions ur fremstilling. Urmagere er et af de vigtigste aktiver for en ur producent, da hvert ur samles i hånden.

Urmager skoler i Genève og La Chaux-de-Fonds har uddannet de fleste urmagere hos Frederique Constant. Mange har erfaring fra andre kendte mærker, før de kom til Frédérique Constant. Alligevel er de håndværksmæssige kompetencer kun en del af ligningen:

For at få succes hos Frederique Constant, skal en urmager ha’ passion og virkelig brænde for sit arbejde.