Gucci blev grundlagt i 1921 i Firenze, og kan derfor snart fejre 100 års jubilæum som et af verdens førende luksus modebrands. Guccio Gucci startede med en lille butik der solgte eksklusive lædervarer, som siden er vokset sig stor og favner meget mere end bare lædervarer.

I 1970’erne begyndte man at producere ure, og voksede hurtigt til at blive en af verdens førende luksus mode urmagere. I dag er urene kendt for deres overlegne kvalitet og unikke mix mellem Italiensk design og Schweizisk urmager håndværk.

 

 

Gucci urene bliver alle designet og udviklet i Italien, mens den teknologiske udvikling foregår i Neuchatel, Schweiz – i hjertet af den schweiziske urmager region. Alle ure bærer elementer fra Guccis ikoniske signaturer som dobbelt G symbolet, de prominente røde og grønne striber, eller det berømte Gucci-mønster.

Alle Gucci stål og guld ure produceres in-house på højt avancerede CNC maskiner på La Chaux-de-Fonds fabrikken i Schweiz, mens diamant sætningen stadig foregår ved håndkraft, for at få det optimale udbytte af den enkelte diamant. Alle ure der forlader fabrikken, gennemgår omfattende kvalitetskontroller for at kunne leve op til ”Swiss Made” og Gucci standarden.

Gucci er i dag en del af Kering-gruppen. Kering er en global gruppe af luksus modebrands, heriblandt Saint Laurent, Balenciaga, Brioni mfl.