ALPINER REGULATOR

kr. 15.900,00

Tilgængelig på restordre

Share

Kronograf med automatikværk med time, minut, sekund visere og datovisning.

Teknisk Information

Konceptet forAlpiner Regulator er baseret på en meget enkel observation: det er svært at vise tiden med tre centrale, når viserne regelmæssigt overlapper hinanden. Skiven er udsmykket med Cotes de Geneve, timemarkørerne er blevet erstattet af trekantede indekser, der matcher Alpina-logoet med de alpine toppe. For at gøre dem lettere at læse er disse nu blevet markeret med selvlysende materiale i hele deres længde. Kl. 10 finder du timeskiven. Der er ikke behov for 24 timers markører, da alle ved, om det er dag eller nat. Endelig er sekund chronografen placeret kl. 6.

Dette er den samme tankegang bag Alpiner Regulator Automatic med sin enestående og traditionelle urmagerfinish, som også er designet til at gøre urskiven tydelig læsbar under alle lysforhold. Selv i mangel af lys er alle tre håndpolerede hænder fyldt med selvlysende materiale, så de kan ses om natten. Det samme gælder for alle indeksmarkører, arrangeret med fem minutters intervaller.For optimal læsbarhed har Alpina valgt en urkasse diameter på 45 mm for at afsløre så meget som muligt af guillochÚ-drejeknappen. Uret er drevet af en AL-650 automatisk kaliber med 38 timers strømreserve .

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.