Classic Hybrid Manufacture

kr. 28.500,00

Tilgængelig på restordre

Share

Ved første øjekast kunne man tro, at hybrid uret blot er et hvilket som helst andet schweizisk ur. Tværtimod! Takket være en klassisk smuk urkasse og urskive kan hybriden nemt bæres og tilføje elegance til ethvert håndled. Men bag dette tidløse udseende ligger et mekanisk urværk med stor smartwatch funktionalitet. Hybrid uret tilbyder tre hovedfunktioner:

Et schweizisk fremstillet automatisk urværk med timer, minutter, dato og 38 timer timers gangreserve

Et smartwatch modul, der tillader forskellige aktiviteter såsom aktivitetssporing, definition af dit mål som antal trin pr. dag, kvalitet og kvantitet af søvn, dynamisk coaching (få forslag, tip og information, der er skræddersyet til dine personlige aktiviteter og mål) og en verdenstimer (anden tid zone eller lokal tid i 24-timers format).

En urværk analyse funktionalitet, der måler hastighed, amplitude og taktfejl ved det automatiske urværk. Alle resultater kommunikeres til Hybrid App via Bluetooth og kan ses på Android eller iOS smartphones.

Teknisk Information

Dette eksklusive ur er en del af Frédérique Constants Manufacture serie. Manufacture serien præsenterer de ypperste urværker som Frédérique Constant formår at producerer. Selve urværket i urene er udviklet, produceret og samlet in-house på fabrikken i Plan-Les-Ouates, Geneve og er banebrydende i deres design. Gennem den transparente bagkasse har man frti udsyn til det smukt dekorerede urværk. Gennem utrættelig fokus på innovation har Manufacture serien opnået en hel speciel status blandt urkendere som formår at sætte pris på det udsøgte schweiziske håndværk.

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.