Classics Quartz

kr. 5.250,00

Tilgængelig på restordre

Share

Mens andre sælger drømme om ure, du måske ejer en dag, introducerer Frédérique Constant ure til en så rimelig pris, at du kan eje dem i dag. Hvorfor vente med at nyde luksus. Med Frédérique Constant er luksus lige ved hånden!
Der blev ikke gjort nogen undtagelse med den nye Classics Quartz. Denne version indeholder alle de detaljer, der gør mærket meget klassisk. FC-259 modellerne udgør essensen af traditionel urfremstilling, med deres forskellige farvede urskiver, de to tællere for både dato og dag, henholdsvis klokken 3 og 9 og de meget ligefremme indekser.

Teknisk Information

Dette smukke ur er en del af Frédérique Constant smukke CLASSICS COLLECTION serie. Classics Collection serien er kendetegnet ved fokus på at levere en høj grad af kvalitet for pengene – og lever i allerhøjeste grad op til Frédérique Contants mission “Let more people enjoy luxury”.  Urene er kendetegnede ved deres håndpolerede urkasser og de fint detaljerede visere. Som navnet Classics indikerer så fremstår urene i serien i særdeleshed som elegante raffinerede og fremfor alt tidsløse ure, som også i fremtiden vil fremstå som et ypperligt eksempel på klassisk schweizisk urmagerkunst. 

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.