Double Heart Beat

Automatikværk med synlig balancehjul

  • Værktyper: Automatikværk
  • Diameter: 36 mm
  • Materiale: Stål
  • Glas: Buet safirglas
  • Remtype: Blå alligator
  • Vandtæthed: 5 ATM

Vejl. udsalgspris, incl. moms
12.500,00 DKKDin pris, excl. moms
10.000,00 DKK

Varenummer (SKU): FC310LGDHB3B6 Kategori:

Beskrivelse

Uret drives af det automatiske urværk FC-310, med Colimaçon-dekorationen med Double Heart Beat åbningen klokken 12, hvor den bankende automatiske bevægelse kan beundres gennem det konvekse safirkrystal glas. Uret kan leveres med rustfrit stål lænke eller tofarvet rose guld belagt stål lænke, alternativt i marineblå alligator læderrem.

Urværket er fremstillet i Schweiz med 26 juveler, der svinger 28.800 gange i timen og tilbyder en 38-timers gangreserve og en vandtæthed op til 50 meter.

Uret kan prale af håndpåførte romerske tal på en solstråle præget urskive, diamantindekser og håndpolerede sølvfarvede eller roseguldbelagte visere.

Komfortabel at have på, let og let at læse, hyldes skønheden og charmen ved femininitet med den største opmærksomhed på detaljen.

Frédérique Constants tre nye Ladies-modeller viser intrikate detaljerede urskiver med hjerte guilloché dekoration, perlemor på den ydre urskive og romertalindekser. 34mm-urkassen leveres i to varianter; en i 100 % rustfrit stål eller i stål med en roseforgyldt bezel.

Et klassisk look til at ledsage nutidens moderne kvinder i alle deres daglige gøremål både på arbejde og i fritid, med funktionaliteter som motiverer til at bevæge sig mere, sove bedre og i sidste ende forbedre sin samlede livsstil. Med anvendelse af den nye gummi rem forandres dette klassiske ur til den ideelle aktive ledsager. De nye gummi stropper – bløde at røre ved og vandafvisende – kommer i to forskellige farver: hvid og sort

Relaterede varer