Runabout Automatic

Vejl. udsalgspris, inkl. moms
12.850,00 DKK
Din pris, ekskl. moms
10.280,00 DKK

I restorder, vi kontakter dig hurtigt med leverance tidspunkt (typisk 2-6 uger)

Share

Share on facebook
Share on email

Uret drives af et FC-303 automatisk kaliber. Det schweizisk fremstillede urværk, slår 28.800 gange i timen og har en 38 timer-timers gangreserve.
Uret er udviklet for at hylde det tætte samarbejde mellem Frederique Contant og “The Riva Historical Society” og markeres med indgraveringen af Riva Historical Society-flag. For at fuldføre udseendet på disse ure bærer det en marineblød læderrem med hvid syning, der matcher den blå urskive. Uret er begrænset til 2.888 eksemplarer og leveres i en speciel æske med en miniature træreplika af Riva-båden.

Teknisk Information

Dette ur er en del af den eksklusive og limiterede urserie RUNABOUT. Hver urmodel er fremstillet i 2888 numererede udgaver. Urkassen er som altid fremstillet i håndpoleret rustfrit stål med smukke rundinger, som gør uret behageligt at bære. Urets klaasiske fremtræden er inspireret af de klassiske træ motorbåde, hvor Italienske Riva er det ypperste niveau.

Andre ure i samme serie

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.