Slimline Gents Small Seconds

kr. 7.900,00

Tilgængelig på restordre

Share

Et iøjnefaldende match mellem klassisk schweizisk ur og innovation, Frédérique Constant urenes fremtrædende klassiske og traditionelle design forbedres ikke desto mindre af mange detaljer, der ofte også er innovative.

Resultatet af en øvelse med stil og med fokus på minimalisme afspejler Slimline Gents Small Seconds en bevægelse mod det essentielle. Disse nye urværker indeholder specifikke elementer, der forbedrer dets unikke karakter og dets ekstreme enkelhed med dets tynde polerede baton type indekser sammen med en overordentlig ren urskive.

Frédérique Constant Slimline-kollektionen er synonymt med tynde modeller med 1,9 cm tykkelse, der huser FC-245 quartz værket og delikate brune eller blå læder remme der matcher skivens farve.

Teknisk Information

Dette utroligt elegante og slanke ur er en del af Slimline collection serien. Uret er med sin slanke urkasse det ultimative eksempel på Frédérique Constants mission om “accessible luxury”, og fremstår elegant, rafineret og tidsløst med sit enkle design. For at understrege det enkle er der gjort ekstra meget ud af detaljerne på urskiven med håndpåførte tids indekser. Det ultimative dress ur med en stor grad af “value for money”.

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.