Slimline Heart Beat Automatic

kr. 16.950,00

Tilgængelig på restordre

Share

Et iøjnefaldende match mellem klassisk schweizisk ur og innovation, især når vi får et glimt af urværket gennem ringåbningen klokken 12. Frédérique Constant urenes fremtrædende klassiske og traditionelle design forbedres ikke desto mindre af mange detaljer, der ofte også er innovative. Det var Frédérique Constant i 1994, der udviklede det allerførste Heart Beat ur ved at vise den mekaniske bevægelse og skabte derfor en tendens i hele den horologiske industri.

Resultatet af en øvelse med stil og med fokus på minimalisme afspejler Slimline Auto Heart Beat en bevægelse mod det essentielle. Disse nye urværker indeholder specifikke elementer, der forbedrer dets unikke karakter og dets ekstreme enkelhed med dets tynde polerede baton type indekser sammen med en overordentlig ren urskive, enten mørkegrå eller sølv.

Da Frédérique Constant Slimline-kollektion er synonymt med tynde modeller, huser Slimline Heart Beat FC-312 kaliber, en mekanisk hånd optræk, der er en af de mest slanke i sin kategori og driver Heart Beat, timer og minutter funktioner. Dette urværk slår med en frekvens på 28.800 svingninger i timen, har 25 juveler og en 42-timers gangreserve. For at beskytte uret er ur kassen vandtæt ned til 30 ATM.

Endelig er Slimline Auto Heart Beat prydet med en delikat alligatorrem, enten sort eller brun, der matcher urkassens farve.

Teknisk Information

Dette utroligt elegante og slanke ur er en del af Slimline collection serien. Uret er med sin slanke urkasse det ultimative eksempel på Frédérique Constants mission om “accessible luxury”, og fremstår elegant, rafineret og tidsløst med sit enkle design. For at understrege det enkle er der gjort ekstra meget ud af detaljerne på urskiven med håndpåførte tids indekser. Det ultimative dress ur med en stor grad af “value for money”.

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.