Slimline Moonphase Stars Manufacture

kr. 38.000,00

Tilgængelig på restordre

Share

I ægte Frédérique Constant tradition introduceres nu en nyhed, der kombinerer elegance og urmagerteknik til perfektion. Et ur med en månefase funktionalitet, med en intrikat finish med en diamant besat bezel. Fås i enten roseguldbelagt stål eller rustfrit stål 38 timer,8 mm urkasse med 60 diamanter (0,5 cts), placeret rundt på bezellen, med glas bagkasse, der viser det nye automatiske in-house urværk FC-701 dekoreret med Perlage og C¶tes de GenÞve detaljer.

Teknisk Information

Dette eksklusive ur er en del af Frédérique Constants Manufacture serie. Manufacture serien præsenterer de ypperste urværker som Frédérique Constant formår at producerer. Selve urværket i urene er udviklet, produceret og samlet in-house på fabrikken i Plan-Les-Ouates, Geneve og er banebrydende i deres design. Gennem den transparente bagkasse har man frti udsyn til det smukt dekorerede urværk. Gennem utrættelig fokus på innovation har Manufacture serien opnået en hel speciel status blandt urkendere som formår at sætte pris på det udsøgte schweiziske håndværk.

Andre ure i samme serie

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.