Yacht Timer Regatta Countdown

kr. 29.750,00

Tilgængelig på restordre

Share

Frédérique Constant har ikke kun designet et ônautisk-inspireretö ur, men et ægte regattaur, der er operationelt til kapsejllads. Det perfekt læsbare display fra 1997 blev uændret. Den har fem prikker øverst på skiven. Hver prik repræsenterer et minut. Den øverste knap aktiverer den første nedtælling, der drejer alle prikker fra hvidt til blåt. Fem minutter er gået, når alle fem point er farvet.

Derefter begynder den anden nedtælling at markere de sidste fem minutter, før sejladsen starter. Denne gang bliver alle fem punkter gradvist orange. Når det sidste og det femte punkt er orange og sekund viseren rammer kl. 12, er sejladsen igang!

Teknisk Information

Dette smukke ur er en del af Frédérique Constants Yacht Timer serie. Uret er udviklet til de aktive og professionelle sejlere, med sine letaflæselige funktioner med nedtælling til start (2×5 minutter). Uret er uundværlig tilbehør for den aktive sejler, som samtidig kan bruges i alle andre sammenhænge med god stil, men samtidig med et signal om en aktiv livsstil. Der medfølger en ekstra rubust rem til brug på havet, i kombination med den smukke lænke eller alligatorrem.

Andre ure i samme serie

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.