Yacth Timer GMT

kr. 18.400,00

Tilgængelig på restordre

Share

Den elegante sølvfarvede urskive har en guilloché-dekoration, sorte trykte romertal indekser. Hold styr på din hjemmetid, dato og lokal tid gennem de tidløse visere i Breguet-stil.

FC-350 Automatic urværket har et internt GMT-modul og en 38 timer-timers gangreserve. 42mm kabinettet fås i enten rustfrit stål eller roseforgyldt, med glas bagkasse der giver et kig på urværkets arbejde. Udseendet afsluttes med enten en mørkebrun eller sort læderrem.

Teknisk Information

Dette smukke ur er en del af Frédérique Constants Yacht Timer serie. Uret er udviklet til de aktive og professionelle sejlere, med sine letaflæselige funktioner med nedtælling til start (2×5 minutter). Uret er uundværlig tilbehør for den aktive sejler, som samtidig kan bruges i alle andre sammenhænge med god stil, men samtidig med et signal om en aktiv livsstil. Der medfølger en ekstra rubust rem til brug på havet, i kombination med den smukke lænke eller alligatorrem.

Andre ure i samme serie

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.