Historien om Frédérique Constant

Frédérique Constant blev etableret i sin nuværende form i 1988, og allerede i 1992 blev de første seks modeller lanceret udstyret med schweiziske urværker samlet af en urmager i Genève. Frédérique Constant har fra dag 1 fastholdt at være involveret i alle alle faser i urproduktionen, fra første design til den afsluttende kvalitetskontrol. Frédérique Constant fremstillede er enten designet af egne designere eller i enkelte tilfælde af uafhængige designere. Der lægges stor vægt på at følge med på trends og kundepræferencer, samtidig med at vedholdende fokus på udvikle nye og forbedrede urværker.

LET MORE PEOPLE ENJOY LUXURY

Frédérique Constants mission er at udbrede nydelsen af schweiziske kvalitets ure til påskønnende entusiaster, der glædes over klassiske ure af høj kvalitet til fornuftige priser.

GENEVE

I begyndelsen af ​​det 18. århundrede blev Genève kendt som centeret for produktion af fine urværker.

Hovedparten af de schweiziske urproducenter er fortsat baseret i Genève. Det nødvendige samspil mellem ur producenterne og underleverandører muliggør at uafhængige producenter fortsat kan forblive i toppen af præcisions ur fremstilling. Samtidig ligger højt anerkendte urmagerskoler i Genève og La Chaux-de-Fonds, og danner grundlaget for at kunne producere håndsamlede urværker. Langt de fleste urmagere hos Frédérique Constant er uddannet der, ligesom har erfaring fra andre kendte mærker, før de kom til Frédérique Constant. Men de håndværksmæssige kompetencer kun en del af ligningen; for at få succes hos Frédérique Constant, skal en urmager virkelig brænde for sit arbejde.

Fra ide til færdigt ur

PRODUKTIONEN

Frédérique Constants nye fabrik i hjertet af urmagerdistriktet i Geneve måler 3200 kvadratmeter og tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø for alle dele af produktionen; produktion af urværket, samling af ure og den omfattende kvalitetskontrol.

ET NYT UR BLIVER TIL

Designet af ​​et nyt ur starter ofte med en samling af medarbejdere fra mange forskellige afdelinger: salg, marketing, kommunikation, produktionslinjen. Her bliver alle aspekter vendt, og når alle er enige om, oversætter designeren ideen til en tegning og fastlægger spcifikationerne, inden prototypefasen startes.

DESIGN & CONCEPTUALISERING

For sikre den mest optimale proces anvender Frédérique Constant avanceret computersoftware, til udvikling af de tekniske komponenter. Designeren bygger modellen, komponent for komponent, lag for lag, som igen benyttes til at definere fremstillingsprocessen for dette ur. Det er ikke kun de mest komplicerede bevægelser som vores Tourbillon fremstilling, men også om alle de komponenter, der er nødvendige for at fremstille uret: diameteren af ​​et hul på pladen, vægten af ​​en rotor, efterbehandlingen af ​​en bro er kun nogle eksempler. Alt sættes ind på at gøre det nye Frédérique Constant ur til et unikt og ekstraordinært urværk til glæde for brugeren.

PROTOTYPE

Når det nye ur overgår til “Prototype” fasen, går det ind i en afgørende fase, inden produktionen af ​​den nye model startes. Med hjælp fra ultrasofistikerede CNC-maskiner analyserer ingeniører hvert enkelt element og trin for trin, bliver hver komponent integreret i det færdige ur. Selvsagt kræver dette arbejde de ypperste kvalifikationer, men samtidig også at ingeniøren er rolig, analytisk og præcis, da de ofte har behov for at gentage processen mange gange, før den enkelte del er helt perfekt.

DEKORATION

Hver eneste synlige del af et Frédérique Constant er smukt udformet. Hver gang ejeren af ​​et Frédérique Constant-ur ser på sit ur, skal det give en følelse af glæde og stolthed. De fleste komplicerede dekorationsarbejde udføres i hånden, herunder detaljerede indgraveringer, anvendelsen af ​​det cirkulære Côtes de Genève-mønster, perlage og rhodiage, for bare at nævne nogle få.

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.