Alpina

Siden 1883 har ALPINA været synonym med stor innovation og den ypperste urmagerkunst. Med basis i de alpine områder i Schweiz er urene lavet på værdierne i ALPINIST PRINCIPPET, som er formet af behovene som en alpin sports udøver stiller for at kunne præstere under de mest udfordrende forhold. I dag fokuserer ALPINA målrettet på de 3 universer: Luft, Land og Vand, med fokuserede ur serier til hvert element.

Alpina producerer ekstremt robuste sports ure, som giver den højeste præcision og pålidelighed i de mest krævende situationer. Urene bruges af de mest krævende atleter inden for alle alpine sportsgrene, dykkere og piloter der deltager i Air Race World Championship.

Alpina fremstiller ure specielt udviklet og bygget til at modstå ekstreme naturlige miljøer, især ved markante højder og store dybder.

Den dag i dag vedbliver Alpina med at indfri de over 100 år gamle ALPINIST principper; senest med introduktionen af AlpinerX, det mest udbredte Swiss made, smartphone integrerede sportsur, med analog tidsvisning, samtidig med at det overvåger dine fysiske aktiviteter og kommer med forslag til en forbedret levevis gennem den tilknyttede Alpiner app.

Filtre

Brand

Pris

– eks moms og din unikke rabat

Værktype

Remtype

Farve

Materiale

Diameter

Stil

Køn

Det var det! Der er ikke flere varer at vise

No post here!

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.