Om Urgaven.dk

Urgaven.dk leverer luksuriøse firmagaver B2B – primært ure, men bla. også Montblanc penne og lædervarer mm.

Shoppen administreres af House of Excellence P/S, som er distributør af luksusbrands til detailbranchen og gavevirksomheder i Skandinavien. Vi er beliggende i Vedbæk i Danmark, og du kan altid kontakte os direkte, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker hjælp til dine køb.

Når du handler hos os får du

TRYGHED

Når du handler på urgaven.dk er du sikker på, at dine varer er ægte og forhandlet via den autoriserede importør under dansk købelov. Du undgår derfor utrygheden ved at handle på tværs af grænser, og udfordringer med at få dine produkter serviceret.

FRA IDE TIL DIT EGET UR

Vi tager dig i hånden fra dit første ønske om at skabe et opmærksomhedsvækkende ur med dit logo til du står med uret i hånden. Du skal bare beslutte dig for stil og formål med uret, og levere dit logo - så kommer vi med et forslag til design på dit nye ur.

HURTIG LEVERING

Mærkevarer leveres oftest inden for 2 dage. Logoure med dit eget logo vil oftest kunne leveres inden for 5-6 uger efter at du har godkendt designet.

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.