Nyeste fra Philip Watch

Philip Watch - Swiss made since 1858

Philip Watch blev grundlagt i 1858 og er det ældste Italienske mærke med schweizisk fremstillede ure. Philip Watch har gennem årene dokumenteret levedygtigheden af den perfekte kombination af schweizisk præcision og italiensk kreativitet. Resultatet har givet ure, hvor eksklusivt design kombineres med teknologi og innovation til perfektion. Siden sin oprindelse har Philip Watch specialiseret sig i at fremstille ure, der giver fantastisk værdi for pengene, og bevarer denne funktion gennem hele sin lange levetid. Collection efter Collection er Philip Watch forblevet tro mod schweizisk fremstilling, og har af den vej opbygget en værdifuld arv. 

Dette uvurderlige arkiv Philip Watch besidder ved hovedkvarteret i Milano vidner om mærkets lange historie: det er en samling af originale designs, billeder og kataloger, men især af produkter, som er samlet gennem årene. Siden slutningen af det nittende århundrede har Philips urmagere overleveret traditionerne, de hemmelige tricks og den knowhow, der er akkumuleret i mange års arbejde til de nye generationer. Værdien af traditionen er evnen til at bevare både mærkets karakter og værdi uberørt gennem årene. En tradition, som vi er stolte af at forny hver dag på de mest prestigefyldte markeder over hele verden. En fantastisk historie, som vi gerne vil fortælle, fordi den fortjener det.

Filtre

Brand

Pris

Værktype

Remtype

Farve

Materiale

Diameter

Stil

Køn

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.