Historien om Gucci

Gucci blev grundlagt for 100 år siden i Firenze i Italien, og rundede det skarpe hjørne som en af verdens førende luksus modebrands. Guccio Gucci startede med en lille butik der solgte eksklusive lædervarer, men er siden vokset sig stort og favner idag meget mere end bare lædervarer.

I 1970’erne begyndte man at producere ure, og voksede hurtigt til at blive en af verdens førende luksus mode urmagere. I dag er urene kendt for deres overlegne kvalitet og unikke mix mellem Italiensk design og Schweizisk urmager håndværk.

Gucci urene bliver alle designet og udviklet i Italien, mens den teknologiske udvikling foregår i Neuchatel, Schweiz – i hjertet af den schweiziske urmager region. Alle ure bærer elementer fra Guccis ikoniske signaturer som dobbelt G symbolet, de prominente røde og grønne striber, eller det berømte Gucci-mønster.  

Alle Gucci stål og guldure produceres in-house på højt avancerede CNC maskiner på La Chaux-de-Fonds fabrikken i Schweiz, hvorimod diamant sætningen stadig foregår ved håndkraft, for at få det optimale udbytte af den enkelte diamant. Alle ure der forlader fabrikken, gennemgår omfattende kvalitetskontroller for at kunne leve op til ”Swiss Made” og Gucci standarden.  

Gucci er i dag en del af Kering-gruppen. Kering er en global gruppe af luksus modebrands, heriblandt Saint Laurent, Balenciaga, Brioni mfl.   

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.