Historien om Sector

Sector er indbegrebet af udfordringer: af dig selv og af naturen.

Sector grundlagt i Napoli i 1973, men er nu bosiddende i Fratte di Santa Giustina i Colle nær Padova, Italien. Uforgængelighed, Italiensk design, sport, præcision, præstation og innovation er en integreret og dybt forankret del af Sectors DNA.  Ethvert Sector ur indeholder kerne elementer af dette, kombineret med en dyb passion for action i samspil med forkærligheden for teknologisk research. Målet er til enhver tid at kunne hjælpe brugeren til at overkomme personlige begrænsninger.

Gennem over 40 års har Sector været i stand til at overbevise et stort publikum takket være sit italienske design og kvaliteten af ​​sine ure. Kronografer, automatiske ure, smartwatches eller dykkerure er en del af Sectors univers, altid med et ønske om at tilbyde den bedste pris til sine kunder. Der er et ur til enhver smag!

Sector er kendt for at udvikle nogle helt enestående ure med fokus på det nye og revolutionerende, i stedet i stedet for at gå efter high-end markedet.

Op gennem 80’erne og 90’erne brugte langt de fleste europæiske atleter Sector ure på grund af deres præcision. Sector ure ledsager stjernerne i deres præstationer, og transformerer disse kvaliteter over i ure som passer til alle os som kontinuerligt drømmer om at overskride vores egne grænser og indfri vores mål.

Sector No Limit er kendt for at udvikle kvalitets ure med et unikt design, og klart destinkte kollektioner, så de enkelte ure i højst muligt omfang er målrettet den enkelte brugers behov. “No Limits” -logoet har altid italesat ønsket om at jagte en personlig udfordring, derfor vil et Sector ur ofte være det bedste valg for alle der til stadighed ønsker at udfordre sig selv og vokse dagligt.

Sector No Limits ure: en myte, der fortsætter og fornyer sig selv

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.