Historien om Montblanc

PIONERER SIDEN 1906

Helt tilbage fra skabelsen af Montblanc, har det været essentielt at hver enkelt element som indgår i det færdige produkt understøtter det samlede mål om at dit ur, pen eller lædervare bliver en livsledsager for dig og sikkert også går i arv til de kommende generationer.

Processen med at færdiggøre vores produkter er en af absolut omhu og passion. Det er denne passion, der hurtigt bragte Montblanc videre til nye og ukendte territorier. Fra en stabil base med verdens fineste skriveredskaber, begav Montblanc sig videre for at erobre en verden af ure og premium lædervarer, hvor der anvendes intet mindre end de fineste materialer. Hvis du leder efter det, kan du virkelig mærke den kærlighed, der er gået ind i at skabe hvert pen, ur eller lædervare, en dedikation der varer i generationer fremover.

At lave vores produkter i hånden er en af vores største fornøjelser, og vi tror fuldt og fast på at give hvert stykke en mening. En historie. Et formål. For os er det ikke blot objekter, men elementer der er beregnet til at føre vores passion ud i verden – og blande vores historie med din. Den mentalitet er grundlæggende i hver af vores 3 hovedfokus områder. Skriveredskaber som færdiggøres i Hamborg, Lædervarer i Firence og Ure i Schweitz.

SKRIVEREDSKABER

Produktionen af skriveredskaber af høj kvalitet er et mangefacetteret job, der spænder over de indledende tekniske tegninger til den endelige produktion. De enkelte komponenter i et skriveredskab går gennem afdelinger som metalbearbejdning, galvanisering, sprøjtestøbning og spidsfremstilling og samles til sidst for at blive håndsamlet.

LÆDERVARER

Vores lædervarer produceres i den mest berømte læderregion i verden, nemlig Firenze i Italien. Traditionelle færdigheder, eksperthåndværk, høj kvalitet og langvarig know-how kombineres for at skabe de fineste lædervarer af luksuskvalitet.

URE

Et roligt sted i Jura-bjergene, Le Locle er et af urmagercentrene i Schweiz. Det var dér, Montblanc Montre S.A. opstod, en fabrik, der producerer sine egne urværker, udviklet helt internt, samt ure med fuldstændig teknisk og kunstnerisk perfektion. Montblanc Villeret, der udviklede sig fra Minerva, helligede sig “Haute Horlogerie”, fremstillingen af ​​de fineste håndlavede ure ved hjælp af schweizisk tradition og de mest opdaterede ingeniørfærdigheder.

PASSION FRA SCHWEIZ

Århundreders indsamlet viden, årtiers erfaring, års udvikling og hundredvis af timers dedikeret arbejdskraft – de kulminerer alle i, at et Montblanc-ur kommer til live. Urmagerne på Montblanc-lokationerne i Villeret og Le Locle sætter deres stolthed, passion og sjæl i hvert ur ved hjælp af færdigheder, der er blevet overleveret gennem generationer.

160 ÅRS ERFARING

Montblancs urmagertradition begyndte for 160 år siden, da Charles-Yvan Robert i 1858 grundlagde et urværksted i Saint-Imier-dalen, der startede Minerva-æraen. I dag er Minerva hjemsted for Montblanc-lokationen i Villeret. I sin storhedstid var det en af ​​de førende specialister i professionelle ure til at måle små tidsintervaller med høj præcision. Allerede i 1880’erne var Montblanc-lokationen begyndt at specialisere sig i lommeure, der som de første kunne trækkes op uden en separat nøgle, men trækkes op med en krone. De innovative ure vakte også opmærksomhed på datidens forskellige verdensudstillinger og vandt prestigefyldte priser. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede begyndte de at udvikle monopusher-kronografer og opnåede anerkendelse for deres præcise kronometri og blev en førende specialist i fremstilling af professionelle ure og stopure. Minerva formede historien om professionel tidtagning på en måde, som få andre urfabrikanter gjorde. Rejsen til nye højder fortsatte gennem det 20. århundrede med flere præstationer, innovative patenter og banebrydende tidtagningsteknologi, hvilket resulterede i meget præcise stopure, der holdt tiden nøjagtig til 1/100-delen af ​​et sekund. Disse udviklinger symboliserer niveauet af beherskelse og innovation opnået af Minerva siden 1858, og konsoliderer dets ry inden for fremstilling af lommeure og kronografer. Dagens Montblanc-ure fortsætter rejsen fra den 160-årige Minerva-arv i tre fine urmagerudforskninger

FABRIKATIONERNE

Med over 160 års uafbrudt schweizisk urmagerarv er Montblanc fine urmageri bygget på et unikt set-up, der samler to producenter problemfrit for at skabe de fineste ure og de mest innovative kalibre, som det højeste niveau af schweizisk urmageri kan levere.

HÅNDVÆRK

Mestrene af Montblanc Manufacture kombinerer mærkets værdier med ægte schweizisk urmagerpræcision og harmonerer dermed perfekt med virksomhedens høje forventninger til håndværk og kvalitetsstandarder.

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.