Classic Manufacture

Vejl. udsalgspris, inkl. moms
17.000,00 DKK
Din pris, ekskl. moms
13.600,00 DKK

I restorder, vi kontakter dig hurtigt med leverance tidspunkt (typisk 2-6 uger)

Share

Share on facebook
Share on email

Et vintage art déco look overtager urskiven i to varianter, sort og sølv. Fraværet af guillochage og slanke trykte romerske indeks giver en meget klassisk urskive. Denne variant har en 42mm diameter rustfri stål urkasse, der holder et håndlavet in-house urværk.

Det automatiske FC-710 kaliber er internt udviklet, produceret og samlet. High-end efterbehandling og elegance kendetegner Manufacture serien. Timer, minutter, sekunder og endda datoen ved kl. 6 justeres let med kronen. Den gennemsigtige bagkasse giver dig mulighed for at udforske det udsøgt dekorerede urværk, der viser perlage og cirkulær C¶tes de GenÞve udsmykning

Teknisk Information

Dette eksklusive ur er en del af Frédérique Constants Manufacture serie. Manufacture serien præsenterer de ypperste urværker som Frédérique Constant formår at producerer. Selve urværket i urene er udviklet, produceret og samlet in-house på fabrikken i Plan-Les-Ouates, Geneve og er banebrydende i deres design. Gennem den transparente bagkasse har man frti udsyn til det smukt dekorerede urværk. Gennem utrættelig fokus på innovation har Manufacture serien opnået en hel speciel status blandt urkendere som formår at sætte pris på det udsøgte schweiziske håndværk.

Andre ure i samme serie