Classic Worldtimer Manufacture

kr. 35.900,00

Tilgængelig på restordre

Share

Denne model er drevet af et FC-718 automatisk urværk, med 26 juveler og en 42-timers gangreserve, fuldstændigt udviklet internt i Plan-les-Ouates i GenÞve. Det teknologiske geni er, at alle funktioner er let tilgængelige gennem kronen, og der er ingen ekstra trykknapper, på siderne af urkassen.

Worldtimer-funktionen er let at bruge og kan bruges ved at vælge den ønskede by og placere den på klokken 12-positionen på urskiven.

Når de interne skiver er synkroniseret, ved du hvad klokken er i verdens største byer. Desuden angiver disse skiver også, om det er nat eller dag med den blå eller hvide skive.

Teknisk Information

Dette eksklusive ur er en del af Frédérique Constants Manufacture serie. Manufacture serien præsenterer de ypperste urværker som Frédérique Constant formår at producerer. Selve urværket i urene er udviklet, produceret og samlet in-house på fabrikken i Plan-Les-Ouates, Geneve og er banebrydende i deres design. Gennem den transparente bagkasse har man frti udsyn til det smukt dekorerede urværk. Gennem utrættelig fokus på innovation har Manufacture serien opnået en hel speciel status blandt urkendere som formår at sætte pris på det udsøgte schweiziske håndværk.

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.