Classics Quartz Ladies

kr. 7.500,00

Tilgængelig på restordre

Share

Den nye urkasse er tilpasset en 36 mm feminin størrelse, hvilket tilføjer ny æstetik og kant til kvindernes ure. Uret er drevet af et FC-220 quartz urværk, er vandafvisende op til 50 meter, og hver model er kendetegnet ved en sølvfarvet urskive med guilloché-dekoration, sorte trykte romertalindeks, håndpolerede sorte visere og et datovindue ved klokken 6.

En enkel og overskueligt urskive giver et tidløst look, der fokuserer på urets essens og viser tiden i timer og minutter. Tilgængelig i fuld rustfrit stål med blå krokodilleskinds rem, eller roseguld belagt urkasse kombineret med en elegant sort krokodille skinds rem. Frédérique Constant vil fortsætte med at fremme sin mission om at få flere mennesker til at nyde luksus og tilføje et nyt strejf af klasse.

Teknisk Information

Dette smukke ur er en del af Frédérique Constant smukke CLASSICS COLLECTION serie. Classics Collection serien er kendetegnet ved fokus på at levere en høj grad af kvalitet for pengene – og lever i allerhøjeste grad op til Frédérique Contants mission “Let more people enjoy luxury”.  Urene er kendetegnede ved deres håndpolerede urkasser og de fint detaljerede visere. Som navnet Classics indikerer så fremstår urene i serien i særdeleshed som elegante raffinerede og fremfor alt tidsløse ure, som også i fremtiden vil fremstå som et ypperligt eksempel på klassisk schweizisk urmagerkunst. 

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.