MANUFACTURE HIGHLIFE PERPETUAL CALENDAR 41 mm

kr. 77.950,00

Tilgængelig på restordre

Share

Dette eksklusive ur er en del af Frédérique Constants Manufacture serie. Manufacture serien præsenterer de ypperste urværker som Frédérique Constant formår at producerer. Selve urværket i urene er udviklet, produceret og samlet in-house på fabrikken i Plan-Les-Ouates, Geneve og er banebrydende i deres design. Gennem den transparente bagkasse har man frti udsyn til det smukt dekorerede urværk. Gennem utrættelig fokus på innovation har Manufacture serien opnået en hel speciel status blandt urkendere som formår at sætte pris på det udsøgte schweiziske håndværk.
Frédérique Constant har udforsket i et nyt område inden for mekanisk perfektion ved at skabe sin første evigheds kalender med Manufacture Perpetual Calendar. Et mekanisk vidunder, der vil holde styr på alle vores livs dage i et århundrede ad gangen.

Designet i overensstemmelse med klassiske ur fremstillingsprincipper, opdateret med innovative teknikker fra det 21. århundrede er Frédérique Constant’s Manufacture Perpetual Calendar udviklet med fokus på at imødekomme kundernes krav om robusthed, pålidelighed og let justerbarhed.

Teknisk Information

Perpetual kalender manufacture urværk med time og minut visere, samt månefase, dag og dato, måned og springår

Andre ure i samme serie

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.