Slimline Moonphase Manufacture

kr. 29.900,00

Tilgængelig på restordre

Share

Denne nye model af Slimline Moonphase Manufacture er et af de mest berømte ure fra Manufacture serien og har et FC-705 urværk, der er 100 % internt designet, produceret og samlet i en 42 mm ur kasse.

Urskiven viser intrikate og subtile detaljer, såsom den smukke sølvfarvede urskive med solstråledekoration, delikate trykte sorte romerske talindekser og elegante håndpolerede dauphine visere. Klokken 6 visningen indeholder datoen, men vigtigst af alt, den forbløffende månefase funktionalitet, der afslører hvert trin i månens metamorfose.

Teknisk Information

Dette eksklusive ur er en del af Frédérique Constants Manufacture serie. Manufacture serien præsenterer de ypperste urværker som Frédérique Constant formår at producerer. Selve urværket i urene er udviklet, produceret og samlet in-house på fabrikken i Plan-Les-Ouates, Geneve og er banebrydende i deres design. Gennem den transparente bagkasse har man frti udsyn til det smukt dekorerede urværk. Gennem utrættelig fokus på innovation har Manufacture serien opnået en hel speciel status blandt urkendere som formår at sætte pris på det udsøgte schweiziske håndværk.

Andre ure i samme serie

Du kunne også være interesseret i...

Handler du som privatperson?

Så er du landet det forkerte sted, men bare rolig! Hop i stedet et smut forbi vores side til private, hvor du finder samme store udvalg af ure og accessories.