Smartwatch Gents Vitality

Vejl. udsalgspris, inkl. moms
7.100,00 DKK
Din pris, ekskl. moms
5.680,00 DKK

Lagerstatus: 3 på lager (kan bestilles som restordre)

Share

Share on facebook
Share on email

Oprindeligt lanceret i 2015 blev Horological Smartwatch født efter tre års omfattende forskning og udvikling, hvor Frédérique Constant var de første i den schweiziske urindustri til at introducere et Horological Smartwatch, et analogt ur, der tilbyder smartwatch funktionaliteter med en indbygget skærm i skiven med puls visning.

Frédérique Constants nye gents-modeller med klassiske enkle urskiver med den diskrete digitale visning af pulsslag kombineret med romertalindekser.

Et klassisk look til at ledsage brugeren i alle daglige gøremål både på arbejde og i fritid, med funktionaliteter som motiverer til at bevæge sig mere, sove bedre og i sidste ende forbedre sin samlede livsstil.

Teknisk Information

Dette smukke og elegante ur er en del af Frédérique Constants Smartwatch serie. Frédérique Constant har med smartwatch serien formået at revolutionere hele den schweiziske ur industri med en urserie som umiddelbart fremstår som et klassisk schweizisk ur, men som gemmer på en lang række avancerede funktionaliteter. Man har dermed gjort smartwatchet til til et elegant ur, som kan bruges med stil i andre sammenhænge end sportslig aktivitet, og flyttet en række funktionaliteter over i den intergrede app som er udviklet til både Android og Apple telefoner.

Andre ure i samme serie